Gece Manzarası Çocuk Odası Duvar Kağıdı

Kategori : Çocuk Duvar Kağıdı
Stok Kodu : cocuk_04
Ürün Adı : Gece Manzara
Kdv Dahil : 29,00 TL
İndirimli : 29,00 TL

 

Özel baskı ürünüdür.Genişlik : 290 cm Yükseklik : 290 cmdir. Sizin istediğiniz ölçülerde atölyede özel baskı olarak üretilmektedir. m² fiyatı 29 TL dir. Kapıda ödemeli olarak gönderilemez. Baskı süresi ortalama3-5 gün sürmektedir. Sipariş için bizimle iletişime geçebilirsiniz

MICKEY & MINI MOUSE ÖZEL BASKI DUVAR KAĞIDI

Kategori : Çocuk Odası
Stok Kodu : cocuk_03
Ürün Adı : Disney Car
Kdv Dahil : 29 TL
İndirimli :  29  TL

 

Blueback(Kuşe) kağıda dijital baskı olarak üretilmektedir. Orjinal Resim boyutu Genişlik : 400 cm Yükseklik : 290 cm dir.Sizin istediğiniz ölçülerde atölyede özel baskı olarak da  üretilebilmektedir.

Balık Görselli Çocuk Odası Duvar Kağıdı

Kategori : Çocuk Duvar Kağıdı
Stok Kodu : cocuk_01
Ürün Adı : Balık
Kdv Dahil :  29 TL
İndirimli :  29 TL

Genişlik: 320 cm Yükseklik: 290 cm dir. Özel baskı ürünüdür. Sizin istediğiniz ölçülerde atölyede özel baskı olarak üretilmektedir. m² fiyatı 29 TL dir. Kapıda ödemeli olarak gönderilemez. Baskı süresi ortalama3-5 gün sürmektedir. Sipariş için bizimle iletişime geçebilirsiniz

Taş ve At Desenli Özel Baskı Duvar Kağıdı

Kategori : Çocuk
Stok Kodu : Tasveat
Ürün Adı : Tasveat
Kdv Dahil : 217,00 TL
İndirimli : 217,00 TL

atvetas

Genişlik: 400 cm Yükseklik: 260 cm dir. Blueback(Kuşe) kağıda dijital baskı olarak üretilmektedir. 4 parça halinde yollanmaktadır. İçerisinden çıkan Tutkal hazırlanıp, parçaların arkasına sürerek uygulanmaktadır. Silinebilir özelliktedir. Kapıda ödemeli olarak gönderilemez.Dilediğiniz ölçülerde de yapılabilmektedir, m² fiyatı 29 TL dir. Ölçülerinizi bize mail olarak gönderebilirsiniz. 

Peri Kızı Duvar Kağıdı

Kategori : Çocuk
Stok Kodu : perikızı01
Ürün Adı : Peri Kız
Kdv Dahil : 196,00 TL
İndirimli : 196,00 TL

peri_kız

Genişlik: 260 cm Yükseklik: 260 cm dir. Blueback(Kuşe) kağıda dijital baskı olarak üretilmektedir. 3 parça halinde yollanmaktadır. İçerisinden çıkan Tutkal hazırlanıp, parçaların arkasına sürerek uygulanmaktadır. Silinebilir özelliktedir. Kapıda ödemeli olarak gönderilemez.Dilediğiniz ölçülerde de yapılabilmektedir, m² fiyatı 29 TL dir. Ölçülerinizi bize mail olarak gönderebilirsiniz.